Godziny otwarcia

pon-pt: 8:00 - 19:00
sob: 8:00 - 15:00

Zadzwoń do nas i umów się na wizytę!

tel. 507 922 904

Opinie Salon kosmetyczny Kinga Brzyzek

Opinie napisane przez naszych klientów na temat wykonanych zabiegów kosmetycznych. Komentarze sortujemy od najnowszego do najstarszego.

Średnia ocena: 4.9 / 5 na podstawie 253 opinii


Ewelina Tynus zrecenzował'a: usługe Oczyszczanie twarzy

5

2018-01-22

ZDECYDOWANIE POLECAM ! :)

Ewelina Łajka zrecenzował'a: usługe Makijaż

5

2018-01-12

super wykonanie!

Ewelina Łajka zrecenzował'a: usługe Przedłużanie paznokci

5

2018-01-12

Bardzo dokładne zdjęcie żelowych paznokci. Pani wykonała usługę bardzo szybko i dokładnie.

Ewelina Łajka zrecenzował'a: usługe Makijaż

5

2018-01-12

Makijaż utrzymał się bardzo długo, wykonany bardzo dokładnie według wytycznych klienta.

Ewelina Łajka zrecenzował'a: usługe Oczyszczanie twarzy

5

2018-01-12

Nie jest to mój pierwszy tego rodzaju zabieg. Panie wykonują zabieg bardzo dokładnie i delikatnie. Widoczne efekty zaraz po zagojeniu. Polecam ;)

Ewelina Łajka zrecenzował'a: usługe Kwasy Purles

5

2018-01-12

Bardzo ciekawy zabieg, fajnie zredukował widoczność blizn. Tydzień po zabiegu gdy skóra się złuszczyła stała się o wiele gładsza.

Renata Laska zrecenzował'a: usługe Microblading - makijaż permanentny brwi

5

2018-01-05

Polecam każdej osobie niezadowolonej z wyglądu swoich brwi. Świetne wykonanie i przemiła atmosfera sprawiają, że chce się tutaj wracać. Dziękuję.

Renata Laska zrecenzował'a: usługe Manicure

5

2018-01-05

Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne podejście- doradztwo i wykonanie. Już po kilku dniach widać poprawę kondycji paznokci.

Maria Giełczyńska zrecenzował'a: usługe Manicure

5

2017-12-28

Super wykonanie:) Polecam jak najbardziej!

Renata Laska zrecenzował'a: usługe Microblading - makijaż permanentny brwi

5

2017-12-14

Dziękuję, jest super. Podsyłam koleżankę na microblading.

Jeśli masz konto zaloguj się! Za każdą opinię otrzymasz dodatkowe punkty!

Napisz opinie


20zł RABATU

Dla naszych nowych klientów mamy specjalny rabat w wysokości 20zł na dowolny zabieg.

Zapisz się na naszą listę i odbierz RABAT!

Zapisz się!

Pozostałe zabiegi którymi zainteresowali się klienci

Nea Spa Anti-Age Nowy Targ

Zabieg Anti-Age to najwyższe osiągnięcie firmy Farmen. Zaawansowane receptury łączą w sobie najbardziej znane substancje aktywne zapobiegające starzeniu z niezwykłą skutecznością odkryć najnowszej biotechnologii, by zapewnić…

Zobacz więcej

Paznokcie żelowe Nowy Targ

Paznokcie przedłużane żelem na tipsie lub formie

Zobacz więcej

Oczyszczanie twarzy Nowy Targ

Oczyszczanie twarzy jest polecane między innymi dla osób z cerą tłustą i trądzikową z nadmierną ilością serum. Zabieg polega na manualnym usunięciu wągrów i innych zanieczyszczeń…

Zobacz więcej
Napisz do nas!    WIADOMOŚĆ